Günlük Kiralık Apart Sakarya Resimleri ve Video

Daha iyi bir izlenim için size bir video hazırladık. İçerisinde apart evlerimizin resimleri olan bir video. Günlük Kiralık Apart Sakarya daireleri sizin konforunuzu tasarlar ve en şık daireleri en önce rezervasyon yapanlara ayırır.

Resimlerde iki oda ve salon banyo ve salonla beraber Amerikan stili ile dizayn edilmiş mutfağı görürüsünüz. Geniş ve hoş tasarımıyla apart evlerimizi size aradığınız konforu oluşturur. Günlük Daire Sakarya evleri bildiğiniz üzere, GDS. Bir evden bekleyebileceğiniz her şey ve daha fazlası Günlük Apart Sakaryada. Dairelerimiz kombi ile ısınır ve ısısını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.  Rezervasyon için, +90 531 401 4523 numarayı ayırıp bu daireyi siz ayırtın.

Özel indirimlerimizden kim yararlanır?
  • Öğrenciler
  • Aileler

Evet destekliyoruz! Aile ve öğrencilere ayrı indirimler yapıp onlara en iyi konforu yaşatırız. Önceliğimiz yarınlar ve bunları yapıcı olarak büyütenler Aile ve Öğrencilerdir. Biz de bu yola onlara destekçi oluruz. Öğrenci kimliğiyle glen her öğrenciye indirim var. Aileler için bir kimliğe ihtiyaç yok zira onlar halleriyle belli ederler 🙂

Şimdi videodaki dairemize göz atalım.


Yorumun açılışını yap.

Bi şeyler çizsene

You must be Logged in to post a comment.